Postanite naš klijent. Zatražite ponudu i osigurajte si mjesto ispred Vaše konkurencije.

Svojim predanim radom, kvalitetom i željom da što bolje udovoljimo svojim klijentima mjesečno nadopunjujemo popis naših klijenata.

Postoji mogućnost da i Vaša tvrtka bude ovdje.

Sa svakim klijentom nastojimo izgraditi uspješan odnos koji se temelji na dobro odrađeom poslu i profesionalnom odnosu. Tako su naše kvalitete prepoznale i neke kompanije koje djeluju na području cijele Republike Hrvatske, Europske unije, pa čak i Sjedinjenih Američkih država, kao što je High Low System Electronics d.o.o., tvrtka koja se bavi montažom  industrijskih postrojenja na području industrijske automatizacije i elektroenergetike, a kojoj smo radili web stranicu.

Isto tako, web stranicu radili smo i za SATO d.o.o., tvrtku koja godišnje radi 25 000 000 metara kvadratnih etiketa te se time svrstava među najveće proizvođače etiketa u regiji, Udrugu proizvođača rakije UPRIV čija rakija jedina u Hrvatskoj nosi osznaku “Izvorno Hrvatsko”, Hermes nakladu, Profi-Baukraft, Aeroklub Krila Koprivnice, QALA prirodnu kozmetiku, HAT tiskaru, Dokmark d.o.o. i mnoge druge.

Svakodnevno se brinemo za marketing na društvenim mrežama za Gold kavu, Beauty centar Gloss, Hotel i restoran Bijela Kuća Koprivnica, Qala prirodnu kozmetiku, Caffe bar MammaMia Koprivnica, DWS CarWash Koprivnica, te TRESOR web shop.