Advertis Marketing

 • Budite orginalni i prepoznatljivi

  Dizajn vizualnog identiteta i promo materijala

  • Budite orginalni i prepoznatljivi

   Dizajn vizualnih identiteta i promo materijala

   Naša agencija, Advertis Marketing, pruža vrhunske usluge dizajna vizualnog identiteta kako bismo vam pomogli da se istaknete u gomili i predstavite svoj brend na najbolji mogući način. Svjesni smo koliko je važno imati prepoznatljiv i privlačan vizualni identitet koji odražava suštinu vašeg brenda i ostavlja snažan dojam na vašu ciljanu publiku.

   Naš tim stručnjaka za dizajn posvećen je tome da stvori vizualni identitet koji je autentičan, atraktivan i funkcionalan. Bez obzira da li kreiramo potpuno novi identitet ili nadograđujemo postojeći, pristupamo svakom projektu s pažnjom i kreativnošću kako bismo osigurali da rezultat odražava vaše jedinstvene vrijednosti i ciljeve.

   Kroz naš proces dizajna, radimo zajedno s vama kako bismo razumjeli vaše potrebe, želje i ciljeve. Vaša povratna informacija je ključna u oblikovanju dizajna koji će vam najbolje odgovarati. Bez obzira da li vam je potreban logo, boje, tipografija ili drugi elementi vizualnog identiteta, mi ćemo osigurati da svaki detalj bude pažljivo osmišljen i prilagođen vašem brendu.

   Jedan od ključnih proizvoda našeg procesa dizajna je knjiga standarda. Ova knjiga definira sve elemente vašeg vizualnog identiteta, uključujući upotrebu logotipa, boja, tipografije i drugih grafičkih elemenata. Knjiga standarda osigurava dosljednost u korištenju vašeg brenda na svim komunikacijskim kanalima i proizvodima, čime se osigurava prepoznatljivost i ugled vašeg brenda.

   Kada se odlučite surađivati s Advertis Marketingom za dizajn vizualnog identiteta, možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetnu uslugu koja će odgovarati vašim potrebama i ciljevima. Naš cilj je stvoriti vizualni identitet koji će vam pomoći da se istaknete u gomili i ostvarite svoje poslovne ciljeve.

   Kontaktirajte nas danas kako bismo započeli s kreiranjem vašeg vizualnog identiteta i knjige standarda. Dopustite nam da zajedno stvorimo dizajn koji će vas predstaviti u najboljem svjetlu i osigurati da se vaš brend ističe iz mase.

   Izrada logotipa i vizualnog identiteta ili redizajn postojećeg. 

   Dizajn i izrada posjetnica ili “vizitki” u svim formatima, jednostrano ili obostrano prema Vašim željama.

   Dizajn i izrada roll up bannera ili “pingvina” u dimenziji 200x85cm prema Vašim željama.

   Dizajn i izrada cjenika za restorane i kafiće prema Vašim željama.

   Dizajn i izrada promotivnih materijala, brošura, kataloga, plakata raznih dimanzija prema Vašim željama.

   Dizajn i izrada reklamnih materijala poput plakata ranih dimanzija, dizajn rokovnika i ostalih promo materijala.