Advertis Marketing

Iz našeg ureda izašla je nova web stranica Beauty centra Gloss, a njihov Instagram profil odiše stilom i kreativnošću

Beauty centar Gloss je salon ljepote koji nudi kozmetičke usluge na području estetskih i specijalnih tretmana lica, anticelutlitnih tretmana, raznih vrsta masaža tijela, tretmana trajne depilacije i depilacije Peron Riggot voskom, a uz standardne tretmane pedikure i manikure nudi i trajni lak, te trajni make up. Uz ekspertizu svojih djelatnica i profesionalne vrhunske proizvode brendova poput Mesoestetic i Skeyndor sa kojima radi, Beauty centar Gloss zasigurno je jedan od najkvalitetnijih i najprofesionalnijih salona u regiiji. 

U cijeloj toj priči nedostajala je web stranica koja bi zorno prikazivala ono što rade, a pobrinuli smo se i da njihov Instagram profil bude kreativan, poučan i zanimljiv. Nakon što smo dogovorili i uskladili želje i mogućnosti preostalo je samo da se bacimo na posao. 

Prvi korak bio je redizajn već postojećeg logotipa koji smo kasnije koristili na svim objavama za društvene mreže, a kasnije i na web stranici. Instagram profil zamislili smo kao kombinaciju prezantacije tretmana i proizvoda koje nude i raznih zanimljivih, kratkih, ali poučnih činjenica u vezi njege kože i tijela. Važna karika u tome bio je plan objava kako bi cijeli profil izgledao skladno, profinjeno, baš kao i cijela priča koju nosi. 

Kada smo krenuli u izradu web stranice, klijent je točno znao što želi. Stoga, stranicu smo radili od “nule”, bez ikakvih predložaka ili gotovih tema. Na taj način dobili smo mogućnost presonalizacije na svim područjima, te je svaki element rađen kako bi zadovoljio želje klijenta. Inače, u svom radu, preporučamo upravo to, kako bi stranica u konačnici izgledala orginalno.

Stranica je potpuno responzivna na sve vrste uređaja, a osim prezentacije usluga i proizvoda koje BC Gloss nudi, sadrži i razne funkcionalnosti poput narudžbe poklon bona, kontakt forme pomoću koje jednostavno možete zatražiti savjet oko tretmana, a tu je i blog gdje možete pronaći korisne i poučne tesktove o njezi kože i tijela. 

Primajte novosti i posebne ponude

Pretplatite se na naš newsletter!

Zatražite ponudu!

Ispunjavamo Vaše želje!