Advertis Marketing

Mi smo full-service agencija koja se ponosi svojom posvećenošću i stručnošću u pružanju vrhunskih marketinških usluga našim klijentima.

Na čelu naše agencije je Tomislav Matotan, iskusni stručnjak u području marketinga i vlasnik Advertis Marketinga. Advertis Marketing se ističe po visokokvalitetnom radu, posvećenosti detaljima i postizanju izvanrednih rezultata za naše klijente. Bez obzira na veličinu projekta ili industriju, možete biti sigurni da će naš tim pružiti vrhunsku uslugu i ostvariti vaše marketinške ciljeve.

 Advertis Marketing od samog svojeg početka prati najnovije trendove u svijetu digitalnog marketinga te ih primjenjuje u svojem radu radi postizanja najboljih rezultata, kako svojih tako i rezultata svojih klijenata.  Maksimalno se prilagođavamo svojim klijentima u ispunjavanju njihovih želja i potreba jer njihov rast je i naš rast.

Redovito pratimo novitete iz svijeta marketinga i tehnologije, educiramo se i nastojimo biti u trendu sa svakim novitetom koji izađe jer samo tako našim klijentima možemo ponuditi najbolje i zadovoljiti njihova očekivanja.

Znanje

Posjedujemo znanja sa područja marketinga i izdrade web stranica. Stečeno znanje potkrepljujemo edukacijama.

Profesionalna oprema

Koristimo profesionalnu opremu uz čiju kombinaciju sa znanjem dobivamo vrhunske rezultate.

Odgovornost

Poslu pristupamo odgovorno s ciljem postizanja najboljih rezultata.

Želja za napretkom

Svakodnevnim napretkom rastemo zajedno sa našim klijentima.

Brzina

Nastojimo sve projekte završiti u najkraćem mogućem roku jer nije samo bitno znati nešto napraviti, nego i napraviti to brzo.