Advertis Marketing

Izradili smo web-shop rakija.hr

Vrhunske rakije i likeri sa oznakom Izvorno hrvatsko!

"Želimo nešto jednostavno i prepoznatljivo, šaljem vam materijale... Kada možete početi?" Tako je otprilike zvučao kratak i jasan razgovor sa ovim klijentom.

Ubrzo su mi na mail stigli materijali, slike, tekstovi i ubzo je bilo jasno kako bi web shop trebao izgledati. Kod izrade web stranice materijali koje klijent pošalje često govore svoju priču te se iz stoga može dobiti jasna slika stranice kakvu klijent želi stoga je uvijek obavezno napomenuti da su materijali obavezni, ako postoje. Ako content ne postoji i potrebno ga je stvoriti, to potrebno napomenuti i prema tome se korigira cijena. 

Udruga UPRIV proizvodi voćne rakije i likere prema tradicionalnoj recepturi, a o njihovoj kvaliteti govore i brojne medalje na raznim natjecanjima te oznaka Izvorno hrvatsko koje nose svi njihovi proizvodi. U svojoj ponudi imaju oko pedesetak proizvoda, a svaki možete pronaći na web shopu rakija.hr .

Stranica je rađena u WordPressu u kombinaciji sa WooCommerece-om, no rađena je on nule, a ne na temelju gotovih templatea, tako da bude što orginalnija, jednostavnija, te prilagođena vizualnom identitetu klijenta. 

Klijent je zahtjevao da svi proizvodi budu kategorizirani prema vrsti i još nekim parametrima, a što se tiče plaćanja, zasada je dostupno samo plaćanje preko uplatnice ili internet bankarstva. 

Sve slike i tekstovi na stranici su autentični i vlasništvo su udruge UPRIV. 

Primajte novosti i posebne ponude

Pretplatite se na naš newsletter!

Zatražite ponudu!

Ispunjavamo Vaše želje!