Advertis Marketing

Izradili smo web-shop za QALA prirodnu kozmetiku

Qala u svojoj kolekciji ima čitav niz prirodnih proizvoda za njegu lica i tijela na bazi hladno prešanih organskih ulja mediteranskog i ostalog bilja.

Qala je nastala na dugogodišnjem iskustvu upotrebe mediteranskog bilja u mojoj obitelji. Počelo je sa izradom sapuna od maslinovog ulja, kojem su dodani različiti mirisi mediterana. Danas Qala u svojoj kolekciji ima čitav niz prirodnih proizvoda, za njegu lica i tijela, na bazi hladno prešanih organskih ulja mediteranskog i drugog bilja.

Prirodnu kozmetiku Qala, nastalu u malom zagrebačkom kućnom laboratoriju, donijela je Klaudia Matun, certificirani aromaterapeut. Nakon šest godina istraživanja prije četiri godine je pokrenula proizvodnju i prodaju krema, balzama, melema, seruma i sapuna od samoniklog i drugog ljekovitog bilja, a njezini proizvodi uvijek su rado viđeni gosti raznih sajmova. 

Danas Qala broji preko 20 proizvoda koji su 100% prirodni i izrađeni od najkvalitetnijih sastojaka u strogo kontoliranim uvjetima te redovito prolaze stroge analize u skladu sa svim regulativama.

QALA web-shop možete posjetiti na adresi qalaprirodnakozmetika.com