Advertis Marketing

Završen je još jedan projekt u nizu. Ovog puta se radilo o web shopu TRÉSOR.hr, web shopu luksuzne kozmetike brandova kao što su Thalgo, Decléor, Mesoestetic, Skeyndor, ali našao se tu i jedan modni brand iz središta Beča, a radi se o luksuznim torbama izrađenim od prave kože. 

Vodilja u dizajnu bila je samo jedna – jednostavnost. I tada smo krenuli u realizaciju ideje. Kako svojim klijentima nudimo cijelu uslugu, od registracije domene, zakupa hostinga, dizajna vizualnog identiteta, do izrade stranice, integracije payment gatewaya do puštanja web shopa u pogon i testiranja u ovom slučaju odradili smo cijeli komplet. Krenuli smo sa izradom logotipa koji se sastoji od jednostavnog naziva web shopa i biranja fonta slova koji se proteže kroz cijeli web shop. 

Web shop radi na platformi WooCommerce. Slijedeći korak bio je dodavanje proizvoda, kojih u ovom slučaju ima oko 350, njihovih kategorija, opisa i cijena. 

Integracija "eToMiTreba" payment gatewaya i Sinesys sustava

Ovog puta integrirali smo payment gateway Raiffaisen banke “eToMiTreba” koji prima Visa i MasterCard kartice, te ga spojili sa RBA terminalom. Uz to, web shop smo povezali i sa Sinesys sustavom za praćenje zaliha robe. Na taj način riješeno je i pitanje fiskalizacije računa. Vrlo intuitivan sustav koji automatski povlači nove narudžbe te skida naručenu robu sa zaliha. 
Nakon toga slijedilo je testiranje sustava sa testnim brojevima kartica koje smo dobili od banke. Nakon uspješnog testiranja lansirali smo web shop. 

Povezivanje sa društvenim mrežama i registracija za Instagram Shopping

Kako bi svi kanali online prodaje bili povezani, kreirali smo Facebook stranicu i Instagram poslovni  profil.  Advertis također nudi uslugu održavanja društvenih mreža u što je uključeno objavljivanje i kreiranje sadržaja. 

Nakon što su svi uvjeti bili ispunjeni kreirali smo katalog proizvoda na Facebook stranici, dodali sve artikle, te Facebook stranicu povezali sa Instagram poslovnim profilom na kojem je omogućeno označavanje proizvoda i kupnja istih. 

Primajte novosti i posebne ponude

Pretplatite se na naš newsletter!

Zatražite ponudu!

Ispunjavamo Vaše želje!