Advertis Marketing

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici advertismarekting.com ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez odobrenja, odnosno koristiti na bilo koji način koji može uzrokovati štetu tvrtci  ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Advertis Marketing zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ove opće uvjete korištenja te neće biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Promjene općih uvjeta stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI i OSOBNIH PODATAKA

Advertis Marketing se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica.

Posjetom portala dajete suglasnost na obradu vaših podataka. Sustav prikuplja minimalnu količinu podataka potrebnu za pojedine vrste obrade. Podaci prikupljani u svrhu analize broja posjeta putem Google Analytics sustava se spremaju u svrhu obrade na period od 26 mjeseci, nakon kojeg se automatski brišu.

U svakom tenutku ste slobodni tražiti izmjenu, izvoz ili brisanje vaših osobnih podataka iz naše baze podataka. Ukoliko ni na jedan drugi način ne možete urediti vaše podatke, zatražiti izmjenu ili brisanje, obavijest s vašim zahtjevom pošaljite na info@advertismarketing.com

Naše Usluge koriste dodatke za društvene mreže (“Dodaci”). Kad koristite Uslugu koja sadrži Dodatke, podaci se mogu izravno prenositi s vašeg uređaja operateru društvene mreže. Nemamo utjecaja na podatke koje prikuplja Dodatak. Ako ste prijavljeni na društvenu mrežu, vaša upotreba Usluge može referirati na vaš račun na društvenoj mreži. Ako stupite u interakciju s Dodacima, na primjer klikanjem oznaka “Sviđa mi se”, “Prati” ili “Podijeli”, ili unesete komentar, podaci se mogu automatski prikazati na vašem profilu na društvenoj mreži. Čak i ako niste prijavljeni na društvenu mrežu, moguće je da Dodaci prenesu vašu IP adresu operaterima društvenih mreža. Imajte to na umu pri upotrebi naših Usluga. Informacije o operaterima društvenih mreža Dodataka koji se koriste u našim Uslugama (“Operateri”) potražite u nastavku: Operateri Dodataka koji se koriste u našim Uslugama Ako ste član jedne ili više sljedećih društvenih mreža i ne želite da Operater poveže podatke koji se odnose na vašu upotrebu Usluga s vašim članskim podacima koje je Operater već pohranio, odjavite se s društvene mreže prije upotrebe naših Usluga. Facebook Voditelj obrade podataka: Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, 2 Dublin, Ireland („Facebook”). Dodatne informacije potražite na web-stranici pravila privatnosti servisa Facebook na adresi „https://www.facebook.com/about/privacy/”. Google+, Google Adsense, Google Analytics Voditelj obrade podataka: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google”). Dodatne informacije potražite na web-stranici pravila privatnosti servisa Google na adresi „https://www.google.com/privacy”.

NEWSLETTER Unos vaših osobnih podataka kod prijave na newsletter će se koristiti isključivo za potrebe isporuke newsletter emailova te komunikacije s Advertis Marketingom i neće se dati niti omogućiti pristup trećim strama. Podaci su pohranjeni i zaštićenim na našim serverima lociranim na području EU, te Vama kao primatelju uvijek dostupni za pregled, izmjenu,  odjavu s liste primatelja i brisanje vaših podataka. Link prema vašem profilu pronađite na dnu bilo kojeg newsletter emaila koji ste primili. Cijeli postupak je u skladu s GDPR-om odn. Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka EU.